Instagram'da Fotoğraf Ve Videolar Nasıl Keşfete Düşer?

Instagram’da fotoğraflar ve videolar nasıl keşfete düşer? sorusu da sosyal medya platformlarıyla ilgili merak edilen diğer bir konudur. Her sosyal medya platformunun kendince bazı özellikleri vardır. Bunlardan biri de instagramda yer alan keşfet özelliğidir.

Instagram Keşfet Nedir?

Aslında ilgi alanlarınıza göre içeriklerin toplu olarak yer aldığı bölüm olan keşfet, instagram hesabınızda en çok ne tarz gönderilerle ilgilendiğinize göre size keşfet ayarlar. Buraya çıkan gönderileri çok daha fazla kişiye ulaşarak etkileşimlerin artmasını sağlar.

Her instagram kullanıcısının keşfeti vardır. Burası, kullanıcıların sık sık baktığı ve ilgilendiği alanlara göre oluşur. Örneğin arabalara bakan birinin keşferinde araba gönderileri fazlayken, yemek tariflerine bakan kullanıcıların keşfetlerinde de yemekler fazladır. Tüm bunların belirttiği gibi ilgi alanlarına göre oluşan keşfette gönderi içerikleri önemlidir.

Instagram Keşfete Düşmek İçin Ne Yapmak Gerekir?

Instagramda gönderilerinizin keşfete düşerek daha çok insanın fark etmesini istiyorsanız takipçi sayınızı yükseltmeye çalışmalısınız. Aynı zamanda paylaştığınız gönderilerin kendi takipçilerinize uygun içerikler olması da önemlidir. Paylaşımlarınıza etiketler ekleyerek daha çok insanın görmesini sağlayabilirsiniz. Ancak bunlardan önce keşfete düşmek istiyorsanız yapmanız gereken öncelikle profil kilidinizin olmamasıdır. Aksi takdirde gönderileriniz herkese açık olmadığı için keşfete düşmez. Bunun dışında özgün içerikler paylaşmanız ve taklitlerden uzak durmanız da uzun ömürlü bir etkileşim için şarttır.

Instagram Keşfete Düşmek Ne İşe Yarar?

Instagram keşfete düşmek birçok avantaj sağlar. Takipçiniz artar ve kısa sürede daha çok insana ulaşma imkanı elde edersiniz. Eğer bir instagram fenomeni olmak istiyorsanız yapmanız gereken önce buralarda aktif hale gelmektir.

Kısa Yoldan Keşfete Düşmek Mümkün Mü?

Keşfete düşecek kadar aktif olmak ve çok kişiye ulaşmak istiyorsunuz ancak bunun için fazla zaman ayırmak istemiyor musunuz? O zaman satın alma hizmeti veren firmalardan yararlanabilirsiniz. Takipçi, beğeni, izlenme gibi hizmetleri satın alarak kısa sürede keşfete düşme şansını yakalarsınız.

Keşfete Bir Kere Mi Düşülür?

Keşfete düşmek için herhangi bir sınır ya da kural yoktur. Gönderileriniz etkileşim oranlarına göre ilgili kullanıcıların keşfetlerinde yer alır.